Jak poznáme kvalitu? Med - Libor Dupal a kolektiv
Tato poutavá publikace přináší čtenářům ucelený soubor zajímavých a užitečných informací o včelích produktech, s důrazem na med jako hlavní téma. Detailně popisuje celý proces výroby medu od včelího úlu až po finální produkt, jeho odborné zpracování a správné metody uchování. Nechybí ani podrobný rozbor zdravotních přínosů medu pro lidský organismus a mnoho dalších fascinujících informací ze světa včelařství. Publikace je vhodná jak pro včelaře, tak pro běžné spotřebitele, kteří se chtějí dozvědět více o tomto přírodním produktu.
Jak poznáme kvalitu? Med, Autor: Libor Dupal a kolektiv
Nakladatelství: Výzkumný ústav včelařský v Dole, Rok vydání: 2015, Počet stran: 27
Rozměr: 210 x 148 mm (barevné obrázky a ilustrace)
Vazba: Brožura, měkká obálka s kvalitním tiskem
ISBN: 978-80-87719-29-9, EAN: 9788087719299
Publikace je součástí edice zaměřené na kvalitu potravin a byla vytvořena ve spolupráci s předními odborníky na včelařství a kvalitu včelích produktů.