Vážení zákazníci, s radostí oznamujeme, že náš e-shop má od 13. 5. nového provozovatele. Více informací v našem vyjádření. Jsme připraveni a těšíme se na vaše objednávky.

Jak zpracovat zkrystalizovaný med?

Krystalizace medu je přirozený jev. Vhodnější je však med po vytvoření zkrystalizovat uměle. Zabráníme tak oddělení tekuté vrstvy s větším množstvím vody, která může začít kvasit. Tomu se dá nejlépe předejít pastováním. Vzniká tím hmota, která je jemná, krystalická. Má konzistenci pasty, snadno se maže a svou strukturu při skladování nemění.

Existují dva způsoby pastování. První metodou je zpracování velmi krystalizovaného medu, který se rozemele. Druhá metoda je založena na řízení krystalizace tekutého medu. Musíme vytvořit podmínky pro co nejrychlejší vytvoření velkého počtu malých krystalů. ... zobrazit více

Produkty 1 až 24 z 51

Vážený zákazníku,
bohužel nastavená pravidla filtru neumožňují zobrazení žádného produktu. Může to být také tím, že někteří dodavatelé nemají zadané parametry u výrobku uvedeny a z tohoto důvodu je filtr nedokáže zobrazit, ikdyž vaše zadání splňují. Doporučujeme ve filtru ponechat je nezbytně nutné parametry.


Produkty 1 až 24 z 51

Nabízíme hranoly na pastování medu ve tvaru čtverce nebo trojúhelníku. Hranoly jsou dřevěné, hygienicky ošetřené a připevněné na nerezové tyči. V nabídce najdete i ruční nerezový pastovač nebo spirálu na pastování medu.

Nahoru

Používáme Cookies

Kliknutím na Přijmout vše udělujete souhlas s používáním cookies k zajištění správného zobrazování a chování webových stránek, k analýze návštěvnosti a k cílení reklam. Své předvolby lze změnit v nastavení cookies.

Přijmout vše