Prospěšný med - Hannah Coughlin

Med má vysoce antibakteriální a antimykotické vlastnosti, které podporují správné fungování imunitního systému a napomáhají léčit řadu onemocnění. Díky svému přirozenému složení plnému enzymů a antioxidantů působí jako přírodní antibiotikum. Med nám také dodá spoustu pozitivní energie, což je způsobeno jeho přirozeným obsahem jednoduchých cukrů, které tělo dokáže rychle zpracovat a využít. Sladký zlatý med je přírodní léčitel, který se může pochlubit svými příznivými účinky na lidské zdraví již po tisíce let. V mnoha kulturách byl používán jako tradiční lék. Pomáhá ulevovat od bolesti v krku, což ocení zejména ti, kdo trpí častými záněty, napomáhá hojení ran díky svým dezinfekčním účinkům, usnadňuje trávení tím, že podporuje růst prospěšných střevních bakterií, a dokonce podporuje funkci mozku díky obsahu antioxidantů, které chrání mozkové buňky před poškozením. Rozmazlete se medovou bábovkou s vůní vanilky a skořice, voňavým banánovo-kokosovým chlebíčkem s kapkou medu pro extra chuť či si vychutnejte med v pikantních lahůdkách, jako je baklava s rajčaty a šarlatovými fazolemi nebo kuře z Bali marinované v medové omáčce. Podpořte své zdraví touto lahodnou sbírkou receptů, která vám ukáže, jak všestranně lze med v kuchyni využít - od snídaní přes hlavní jídla až po dezerty.

Nakladatel: Edice Knihy Omega
Jazyk: čeština
Počet stran: 96
Vazba: pevná vazba
Hmotnost: 422 g
datum vydání: 25.09.2018
isbn: 978-80-7585-121-5
ean: 9788075851215